Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Jumppaviikkoja yksinhuoltajana :)

Loman jälkeisessä arjessa ollaan taas. Jumppatuurauksia tuntuu olevan tyrkyllä niin paljo ku vaan viittis tehä ja ajella. Reissun jälkeenki maanantai-iltana yheksän aikaan oltiin kotosalla ja ennen kymmentä seuraavana aamuna piti olla jumpassa. Hyvin meni molemmat jumpat. Keskiviikkona oli kans kaks jumppaa ja torstaiaamunaki oli tullu viestiä, että pääsenkö pitämään aamulla tunnin. Viikonlopulle ois ollu useempiki tunti tyrkyllä, mutta en ottanu yhtään, kun oli Kaitsun viimenen viikonloppu ennen Suomen reissua.

Perjantaina kysyttiin tuuraamaan illan cykletuntiakin, vaikken oo ikinä semmosta vetäny. Kuulosti Gwen vähä epätoivoselta, meinas että kyllä mä sen saan vedettyä :) Mutta ei ihan näin lyhyellä ajalla kuitenkaan. Ja varotteli samalla, että hänellä menee synttäreitä juhliessä pitkään, voin joutua pitämään lauantain kickbox tunnin. Mikäs siinä, siellä mä olen kuitenki, vetäjänä tai jumpparina :) Mutta ei tarvinnu tuntia vetää kuitenkaan. Hommia siis piisaa näin kesäaikaan ainaki. Vapaa-aika onki kotihommien lisäksi kulunu Zumbaa harjotellessa, otin tälle viikolle kaks zumban tuurausta ja kun en oo sitä koskaan vetäny, niin vaatii vähä enemmän harjottelua... Toivottavasti muistan nuo muutamat kappaleet, mitkä on ollu vaikeita oppia. Ja jospa nuo muutki muistuu mieleen siellä.

Tämä viikko kuluuki sitte yksinoloon totutellessa, ku Kaitsu lähti lomalle kotiSuomeen. Keskiviikkona tulee neitille heti pitkä ilta, ku teen iltasella kaks jumppaa just iltaruoka ja -lenkkiaikaan. Saas nähä mikä oottaa kotona sitte puoli yheksän aikaan, vihanen tyttö ainaki... Loppuviikolle ei vielä ainakaan oo jumppien vetoja, joten saa mennä ihan oman aikataulun mukaan. Ja ens viikolle ei oo yhtään tuurausta, joten sitte saa hengähtää ja ruveta miettimään kaikkien jumppien vaihtoa. Siinäpä se varmaan aika hujahtaaki. Tosin vielähän noita jumppia kerkee sinne ilmestymään.
Lämpö hellii tääläki vähä liianki kanssa, yli 30 on luvannu edelleen tälleki viikkoa, niin ku viime viikollaki oli. Ei viiti päivällä oikeen ulkoilla ja altaan vesiki on jo  niin lämmintä, ettei houkuttele uiminen sielläkään enää. Viikonloppuna käytiin Ocean Beachin koirarannalla, sieläki oli tosi lämmintä vettä ja neitiki alko jo ymmärtää mikä uimisessa on ideana, ei ollu enää niin mahoton kiire veestä pois pallon kanssa eikä tarvinnu viedä sitä palloa kauas hiekalle vaan saatto jäädä veteenki sen kanssa :)  Kotimatkalla pyörähdettii vielä Mission Beachillä jätsikillä ja sitte kotiin. Lauantaina käytiin katteleen Pacific Beachin ostoskatua. Siellä riitti tatuointiliikkeitä, baareja, kirppareita ja Smokeshoppeja joka sormelle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti