Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Jännitystä ilmassa!

 Täällä ollaan kohta keskiviikon puolella eli puolessa välissä viikkoa jo! Normaalia möllöttelyä. Uus sänky tuntu vähä kovalta, vaikka pitäis olla pehmeempi ku entinen. Toivottavasti siihen tottuu vielä. Neiti köllöttelee hyvin ilman sänkyäkin masu pystössä välillä :) Nyt ei tosin malteta köllöttää, ku Kaitsu on keikalla ja neitin pitää vaan oottaa koko ajan, että millon se iskä sieltä tulee...
 Päivälenkillä katottiin miten kivan kukan joku mehikasvi tekee. Ja aamulla bongattiin roskiksen vierestä ihan toimiva lapsiportti, joten nyt on meilläki neitillä oma portti, ei tarvi enää pahviviritystä laittaa oviaukon eteen. Istuu oikeen hyvin tohon oviaukkoon!

Päivällä sain yllättävän puhelun, nyt ois kaks jumppaa tyrkyllä. Olivat tosin hävittäneet jo mun hakemuksen, joten se piti tehä eka uusiksi. Ootellaan nyt sitte kelpaako se ja päästään viimein eteenpäin vai mitä seuraavaks tapahtuu. Yks askel eteenpäin ja kaks taakse, sitähän se on ollu koko ajan, joten uskon vasta ku on nimi paperissa. Eiköhän ne jonku syyn keksi, etteivät voi palkata mua, mutta jotain toivoo kuitenki vielä on :) Siinäpä jännitystä huomiselle. Aattelin alunperin mennä shoppaileen huomenna, mutta pitänee varalta ruveta harjotteleen niitä jumppia, jos ens viikolla pitää osata vetää kaks jumppaa... Jospa sitä kerkee shoppaileen myöhemminki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti