Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kotimatka rannikkoa pitkin!

 Kotimatkan aamuna me suunnattiin neitin kanssa aamulenkille samalle polulle ku illallaki ja Kaitsu suuntasi salille ja pulahtamaan altaaseen. Tällä kertaa aamiasella täytettiin maha hotellin aamupalapöydästä, oli munakasta, pihvejä, paahtoleipää, jogurttia, mysliä, pussipuuroa, vohveleita sun muuta. Kyllä noilla eväillä jakso lähtee reissuun :)

Matkalla pyörähdetiin viereisessä Carmelin kaupungissa. Siellä oli paljo erikoisia liikkeitä, joissa ois ollu mukava kierrellä mutta tällä kertaa pistäydyttiin vaan saippuakauppaan. Ehkä ens kerralla sitte jotain muutaki. Tosi viihtysän olonen paikka, putiikkeja oli muuallaki ku pääkadulla ja jotenki tuli mieleen jonku eurooppalaisen kaupungin sivukadut.


 Carmelista matka jatku ykköstä ja merenrantaa pitkin hitaasti mutta varmasti hienoja merimaisemia ihaillen. Big Sur oli hieno reitti ajettavaksi. Vanhoja 30 luvulla rakennettuja siltoja kaikkien nousujen, laskujen ja mutkien lisäksi. Nähtiinpä matkalla jokunen valaskin, kaukaa kylläkin. Ja luulen että näin jonku hain tain vastaavan evänki jossain välissä.







Kahvitauolle pysähdittiin ihaileen elefanttihylkeitä eli merinorsuja. Isoja otuksia ovat!

Eväät syötiin vähän ennen Santa Barbaran tuttuja maisemia ja 12 tunnin ajelun jälkeen oltiin vihdoin väsyneinä mutta onnellisina perillä! Hienosti jakso neitiki istuskella maisemia katsellen takana, viimesellä tauolla ei ois enää oikeen innokkaasti lähteny autoon, mutta tosi reipas matkalainen meillä on! Kyllä sitte uni maistuki koko porukalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti