Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Viikonloppu ovella!

Niin sitä ollaan taas perjantaissa. Niin ku kuvasta näkyy, lämmintä riittää edelleen 25-30 astetta, joten neiti mieluiten möllöttelis vaan varjossa :) No on me käyty käveleen nyppylällä kuumuudesta huolimatta, mutta sisälle ei vissiin haluttais mennä.

Eilen kävin hemmottelemassa itteeni. Synttärilahjaksi saatu lahjakortti piti sisällään tunnin hieronnan, tunnin kasvohoidon ja puoli tuntia jalkojen hierontaa. Kyllä oli lötkö olo sen jälkeen, ei jaksanukaan muuta ku möllöttää sohvalla loppuillan :) Mutta tänään oliki sitte ihan mukavasti virtaa ja kroppa jakso taas aamulenkillä ja jumpissa ihan uusin virroin. Kaupassaki sain käytyä, nyt ois tarvikkeet valmiina sunnuntain ruokavieraita varten ja tänään tarvis tehä lohikeittoa, eka kerta Amerikassa! Iltasella käydään varmaan koko porukalla puistoleffassa kattomassa Itse ilkimys 2. Jos käytäis ensin riehumassa neitin kanssa koirapuistossa ja sieltä sitte katteleen leffaa samaiseen puistoon. Pimeen tultua pitäis alkaa eli varmaan joskus lähempänä yheksää. Mitenkähän sitä jaksaa valvoa leffan loppuun asti :)

Muuten viikonlopun suunnitelmat on auki. Sunnuntai menee tietenki leipoessa ja ruokaa laittaessa, ku kaverit tulee syömään, mutta huomisesta ei vielä mitään tietoa. Ens viikolla oiski kunnolla jumppia, joka päivä jotain. Torstaina ois ajatus lähtee sinne San Fransiscoon jos vaan saadaan hotelli hommattua jostain. Siinä sitä onki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti