Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 25. heinäkuuta 2014

Toinen päivä Friscossa!

 Toinen päivä alko taas kerran pilvisessä mukavan viileessä säässä aamulenkissä. Tällä kertaa kivuttiin toisella puolen hotellia olevalle kukkulalle.


 Puuron jälkeen matka jatku koko porukalla kohti San Franciscon kuuluisinta siltaa. Golden Gatea. Yllättävän hyvin saatiin ajettua yli ja päästiin ihaileen maisemia toiselta puolelta.

Hetken ihailun jälkeen ajeltiin takas ja laitettiin auto parkkiin lähelle rantaa. Käytiin vähä kävelemässä rannalla ennen ku ajeltiin suostun Lombard Streeting mutkatien kautta toiselle puolelle kaupunkia. Villin kadun olivat tehneet kekselle suoraa ruutukaavaa :)




 Sitte taas auto parkkiin ja etsimään laivaa, jolla päästiin ihailemaan maisemia mereltä. Viiviki pääsi testaamaan laivakoirana oloa ja hyvin meni! Vieruskaverit kysy, että tuleeko se merisairaaksi, todettiin vaan, että ei me tiedetä :) Eikä ollu neitillä mitään hätään. Paitsi sillon ku iskä meni toiseen päähän laivaa, sillon piti ruveta haukkumaan ja kitisemään ja ilkeileen... Mutta hyvin jakso sen tunteroisen olla ku me ihailtiin Alcatrazia, kaupunkia ja Golden Gatea.  Kiva risteily oli.





Sitte oliki aika suunnata takas hotellia kohti. Neiti jäi kotiin nukkumaan ja me lähettiin syömään paikalliseen ravintolaan. Ravintola oli tehty Pacifican vanhalle rautatieasemalle. Rautatietä ei näkyny mailla eikä halmeilla. Mutta hyvää ruokaa näin merenelävien ystävänä, herkullista äyriäiskeittoa eli clam chowderia alkupalaksi ja  mustekalan lonkeropihviä valkosipulimuusin kanssa. Kaitsun possupihvi kermapinaatin kera ei ollu ihan yhtä herkullista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti