Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 18. huhtikuuta 2013

Aurinkoa ja jumppaa!

Taas uusi päivä menossa. Aamulla heti piti kalastella neitistä neljä punkkia... Ja eilen yks vai oliko peräti kaks. Ei tunnu meijän Stronghold näihin punkkeihin tehoavat. Pitää ottaa järeemmät konstit käyttöön, kunhan nuo on loput aineet käytetty. Kestää tosin kaks kuukautta vielä... Ostin sitte jonkunlaisen punkkien irrottajan ja tiheen kammat. Mutta eipä tuo känkkäränkkä anna kammata. Jospa se siitä. Keväällä noita kuulemma on täällä eniten.

Juoksulenkki aamusella sitte aamumunakkaan jälkeen jumppaan. Tänään oli vuorossa body works plus abs jumppa. Ihan ok jumppa. Steppilaudan päällä tehtiin käsipainolla kaikkia käsi- ja hartiajuttuja. Samalla kyykkäiltiin ja tehtiin muutenki jalkoja. Ihan tehokas treeni, oli vaan varsinki hartoille niin pitkiä sarjoja, että ei oikeen saanu kaikkee irti, kun piti vaihtaa niin kevysiin painoihin. Ja ihan ihme asennoissa tehtiin ja liikutettiin painoja. En oo moisiin käden asentoihin ennen törmännykään. Huomenna sitte varmaan tietää, että oliko siitä mihinkään :)

Eilen olim stepissä. Mukavan hiljasta oli, alle kymmenen jumpparia. Meinas vaan silmät tipahtaa päästä, ku näin vetäjän. Semmonen vähän mahakas, varmaan 45 ikänen, ruskeet pitkähköt ja sojottavat kiharat päässä oleva mies. Jotenki ei oikeen sopinu stepin imagoon, mutta hyvän ja tehokkaan tunnin se veti :) Yhisteli nyrkkeilyä ja potkujakin sinne sekaan, mutta en noin nopeeseen tahtiin uskaltanu pahemmin potkuja ottaa mukaan. Täällä mennään joka tunnilla pötkömusan tahtiin ja taukoja ei varsinaisesti ole. Eli sitte pitää taukoa ku ei jaksa tai kuolee janoon.

Huomenna vois pitää pyöräilypäivän tai käydä iltasella kokeileen Zumbaa. Ei varmaan lihaskuntoa kuitenkaan enää, sunnuntain combat, maanantain kickbox cardio, tiistain steppi ja tän päivän lihaskuntojumppa alkaa vetää jo veronsa :) Lepopäivän paikka kohta.

Sään puolesta eilen oli viilee ja pilvinen päivä, tänään taas paistaa aurinko täydeltä teholta. Uskalti taas vetää hihattoman ja lyhyet sortsin päivällä päälle. Ei vaan neiti jaksa kauheesti päiväsellä lenkkeillä, joten auringonotto jää aika vähäseksi. Pitäs hommata aurinkotuoli, ni vois ottaa arskaa tuossa parvekkeella. Oishan tuolla uima-allas ja aurinkotuoleja, mutta sinne ei Viiviä saa viedä, enkä viiti sitä montaa kertaa päivässä jättää yksin. Oli syöny tällä kertaa molempia sandaaleita aamupäivän yksinolon aikana, ku en muistanu nostaa niitä pois ku käytin lähtiessä sitä ulkona...Siivouspäivänki pidin tänään, huoemman vois sitte ottaa rennosti. Sitte vielä vähä maisemakuvia ja muutakin:
Koirapuistossa käymässä ekalla viikolla. Neiti pääsi ekaa kertaa irrallaan juoksemaan!
 Ja reilu viikko sitten oltiin siellä koirarannalla, että oli neitillä kivaa kiusata kymmeniä koiria! Kunhan ensin pääsi irti narusta :)
 Tässä meidän kenguru. Jostain syystä täällä halutaan istua eli nostetaan tassut äitin kädelle ja leikitään kengurua. Joka-aamuinen rutiini sen jälkeen kun saatiin sänky, eikä nukuta enää lattialla.
 Aamulenkillä kotikulmilla
 Lenkin väriloistoa

Ja eilen koitti Viivin lempipäivä, jättisäkki herkkuruokaa, nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti