Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Punkiton päivä ja aurinkoa!

Tänään onki ollu taas tosi lämmin päivä. Edelleenkä ei mitään tietoa, että paljoko lämmintä tuolla on, mutta tarpeeks lämmintä mulle jo :) Tänään ei oo näkyny punkkeja, mutta aamulenkillä törmättiin tapettuun käärmeeseen lenkkipolulla. Ei yhtään kiva, aattelin, että siellä ei niitä näkyis. Mutta jospa noita ei enempää tuu vastaan.

Tänään on ollu autokouluopuksen pänttäystä, että jossain vaiheessa uskaltais ilmotautua teoriakokeeseen ja pääsis toivottavasti etes siitä läpi. Opettelua tää tuon liikenteen kanssa onki, oikeelle saa mennä vaikka ois punaset, kun väistää muuta liikennettä. Keltasia viivoja ei saa ylittää, tai sitte saa, tai sitte saa ajaa niitten välissä. Vielä ku oppis että paljoko ne nuo jalat oikeen on meidän mitoissa, ni pystyis vähä hahmottaan noita etäisyyksiä. Ja nopeuksia...

Tunnin pyörälenkinki kävin päivällä kans, en uskaltanu pitempää käydä, kun ei ollu aurinkorasvaa. Saas nähä kerkeskö selkä kuitenki palaa, pilvettömältä taivaalta arska täällä taas paistaa. Eli outo lenkki, joten meinasin eksyä moottoritielle, ku en meinannu löytää mistään sitä pyöräkaistaa. Mutta hengissä selvisin ja osasin jopa kotiinki vielä:)  Iltasella jos jaksais käydä vielä Zumbassa, sitte ois varmaan taas viikon ajalta liikunnat siinä. Jos malttais huomenna pitää lepopäivän. Katotaan nyt :)

Muutenpa ei mitään ihmeitä tällä mantereella. Viikonloppu tulossa, jos sitte sais vihdoin ne lukkopolkimet ja kengät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti