Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Uusi päivä taas. Aamu alko taas crossauksella ja tosi lyhyellä yläkropan treenillä. Sitte onki taas istuskeltu koneella ja hoideltu kotihommia. Ulkona paistaa arska, mutta eipä siitä vielä pääse nauttimaan. Toivottavasti ens viikolla jo viittii neitin jättää yksin ja saa hommattua vaikka pyörän, että pääsee pyöräileen. Mutta illalla jos hyvin käy, pääsen jumppaan! Jotain vatsajuttua siellä vissiin oli, en etes muista enää :) Omassa asunnossa vois miettiä omia jumppiaki. Täällä on niin vähä tilaa, ettei oikeen pysty jumppaamaan. Pitääki muistaa kaivella netistä hyviä jumppavideoita. Vinkkejä saa laittaa!

Rahka täällä on vähä hukassa, mutta jospa sitä selviää ilmanki. Kermaviilillä on menty nyt, ehkä jogurtilla tulevaisuudessa. Myslitki on ilmeisesti paahdettuja, mutta eiköhän sieltä vielä muutaki löydy. Kunhan pääsee kauppaan penkomaan, niin löytyy toivottasti jotain mistä saa leivottua leipää näitten "tummien" paahtoleipien tilalle.Netistä saa ilmeisesti tilattua ruisleipää. Tomaattikeittoa ja lohta ois listalla tänään. Jauhelihakastiketta syötiin kans, ihan suomalaisittain :) Hyviä hedelmiä täältä saa kanssa.

Näteistä maisemista tulee kuvia sitten, kun päästään oikeeseen asuntoon ja saan kaivettua sieltä kaapelin, että saan noita kuvia siirreltyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti