Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 11. huhtikuuta 2013

Taas uusi päivä menossa aurinkoisessa Kaliforniassa! Eilen hajos puhelimen näyttö lenkillä, kun neiti päätti kiskasta narusta kuvaamisen aikana, joten uusia kuvia ei ole odotettavissa enää, kun ei ole puhelinta, missä kuvaus toimisi. Mutta sainpas jotain kuvia lenkin varrelta otettua.






Tänään kävin testaamassa Cxworkx tuntia. Ihan tehokasta oli. Siihen perään taas BodyCombat. Se oli ilmeisesti se vanha ohjelma, kun tunnosti hämärästi tutulta. Nyt alkaaki oleman sitte jalat finaalissa, huomenna vähä kevyemmin niin sunnuntaina pääsee sitte maisteleen sitä uutta ohjelmaa. Siis täällä uutta, mulle vanhaa, kun ainaki Oulussa tuo ohjelma oli jo pari viikkoa sitten, kun kerkesin sitä useemminkin käydä jumppailemassa jo. Sunnuntaina loppuuki sitte kokeiluaika tuonne salille eli ens viikolla pitää sitte siirtyä toiselle salille jumppaileen. Tosin pitääki tarkistaa, kun muistan, että kortissa oli 13 päivä... Lauantaina pitäis käydä pitempi pyörälenkki, että tietää pyörän fixaajalle sanoa, jos siinä on jotain. Eli täällä siis pyörän hintaan tuli säätö n. viikon ajon jälkeen ja sitte saa kaikki tarvittavat huollot ekan vuoden ajan. Eli ihan hyvä diili. Ja hyvältä tuo pyörä on vielä tuntunu, ainaki noitten lyhempien ajelujen jälkeen.

Ja tässä mun uusi hieno pyörä!
Ja sitte vielä muutama kuva kotitalosta:
Kotikatu!


 Näkymä katutasosta:
 Sama homma eri suuntaan:
 Sisäpihan puoli eli näkyy myös olohuoneen ikkunasta:
 Sitte näkyy jo vähän meidän parveketta tuossa vasemmalla:
 Ja siinä meidän sisäänkäynti eli portaat ylös ja ulko-ovella ollaan!
Sitte tarvii ruveta syömään ja lähtee neitin kanssa nauttimaan aurinkoisesta päivälenkistä! Jos vaikka mentäis 4S Ranch trailia, eli mukavaa hiekkareittiä joka kiertää tuossa vähän matkan päässä.  Iltasella sitte perinteisen jauhelihakeiton keittämiseen. Eilen mentiin nakkikastikkeen voimin, eli ihan perinteisten ruokien voimin mennään täällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti