Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Perjantai, Zumba päivä!

Eilen jäi zumba välistä, ku käytiin neitin kans koirapuistossa. Että oli neitillä taas kivaa ku sais juosta kaikenlaisten karvakorvien kanssa. Ei ollu moksiskaan, vaikka pari koiraa koitti porukalla kiusata. Meijän tyttö ei anna periksi :) Harmi ku ei ollu puhelinta mukana, ois saanu kivaa videota. Ens kerralla sitte!  Sitte oltiinki oikeen mukavan väsyjä illalla, pallo ihan nenän alla vaan kun ei jaksa enää liikuttaa päätä :)

 Aamullaki ois vielä vissiin väsyttäny :)

Aamu alko lupaavasti auringossa pyörälenkillä, mutta loppu sitte viimesillä kilometreillä renkaan tyhjenemiseen. Ei auttanu ku soittaa kuski paikalle. Nyt sitte tarvii löytää jostain paikkasarja, ennen ku pääsee jatkamaan pyöräilyä. Haaveilin vielä toisesta lenkistä päivällä, mutta se tarvii nyt jättää. Jos kävis sitte vaikka kokeileen sitä Zumbaa tänään. Taitaa olla muutama vuosi edellisestä zumbailusta, katotaan mitä siitä tulee. Pääsee taas harjotteleen autoiluaki, kun ei sitä pyörää nyt oo käytettävissä...

Pitäis jatkaa tuota autokouluopuksen lukemista edelleen, jos joskus pääsis loppuun asti. Ja sitte pitäis kaivella joku kiva paikka, missä käytäis viikonloppuna nauttimassa ulkoilusta koko porukalla. Siis kaiveluun.

Sitte vielä yks kuva neitistä. Aina näkyy nenä verhon välistä, ku on suihkussa. Tai vähintäänki tönitään suihkuverhoa :) Neitillä ois kova into suihkuun, vaan ku ei pääse...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti