Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Nyt on sitte päästy nettipimennosta takasin ihmisten ilmoille. Eli netti ja telkkari saatiin eilen. Toissapäivänä sain hommattua ihka oikeen maantiepyörän ja kyllähän se on kevyt ja kulkee kun unelma tuolla tiellä. Varsinki kun maasto täällä on ylämäki-alamäki-vielä vähä isompi ylämäki luokkaa. Vielä ku uskaltaa kunnolla ajaa tuolla autojen seassa. Pyöräkaista pujottelee välillä autokaistojen välissä ja siinä vaiheessa kun pitäis pujotella kaheksaa kymppiä ajavien autojen välistä pari kaistaa vasemmalle, nii siinä tulee kyllä äitiä ikävä moneen kertaa. En etes halua ajatella minkälaista ois ajaa ruuhka-aikaan ku tuo hiljasempiki aika tuntuu pahalta. Mut jospa siihen tottuu :) Eka pyörälenkki vasta takana ja yks reissu salille. Jos huomenna sitte taas koittais vähän pitempää reissua.


Eilen kävis sitte ekassa jumpassa täällä uudella asuinalueella. Menin Muscle challenge nimiseen jumppaan. Vähän pumpin tyyppistä, mutta toiminnallisempaa ja tehokasta oli. Sen jälkeen huomasin, että alkaa Bodycombat, joten jäin sitte vielä siihen. Piti kysyä ohjaajalta, että olihan se miksannu sitä ohjelmaa, kun oli ihan eri juttuja ku Suomessa. Mutta oli kuulemma vanhaa tavaraa. Ihan kiva oli sekin, tosin tuntu yllättävän kevyeltä. Jos tänään kävis sitte pumpissa tai bosufitissä. Sain kokeilukortin viikoksi salille, jossa on LessMillsin tunteja. Nautin niistä nyt täysillä, mun omalla salilla ei noita valitettavasti ole, mutta jospa tuolta löytyy sitte jotain muita kivoja jumppia tilalle. Tai sitte pitää vaihtaa myöhemmin tälle kalliimmalle ja vähä kauempana olevalle salille, jos ei tuo toinen miellytä.

Asunto alkaa näyttää kodilta. Tärkeimmät huonekalut paikallaan ja tavarat suunnilleen paikallaan. Vähän ruuanlaittovälineitä puuttuu vielä, kuten uunipeltiä ja leivontakippoa ja tietenki mattoja sun muuta semmosta, mutta eiköhän niitä kerkee hommata tässä matkan varrella.  Perusjutut löydetty kaupasta, rahkan vastineena toimii kreikkalainen jogurtti. Maistuu kyllä ihan rahkalle. Suomaisen tyylistä juustoa ei oo vielä löytyny mutta löysinpä jo ruisjauhojaki. Joku ei vissiin menny kuivahiivan käytössä oikeen, ku ruissämpylät ei noussu eikä kunnolla paistunukaan. Ei ollu kyllä uunipeltiäkään, vaan piti laittaa vuokaan. En tiiä sitte, että johtuko siitä ,ettei ne paistunu kunnolla. Ei täällä uunin lämpötilatkaan oo samat, mutta ois niitten tunnissa pitäny jo paistuaki. Pitää koittaa toisen kerran, ku saa sen peltin hommattua.Kunhan saa nuo muuten toimimaan, ni vois koittaa ottaa ruisleivästä juurta ja koittaa tehä ihan oikeeta ruisleipää.

Tässä muutama kuva sieltä edelliseltä asunnolta. Jostain syystä täällä otettuja maisemakuvia ei puhelimesta löytyny, joten tarvii ottaa uusia. Aurinkoa täällä riittää. Yhtenä päivänä yritti vähän sataa vettä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti