Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Videoita!

Kuvia en jostain syystä saa lisättyä, joten laitanpa linkkejä noihin YouTube videohin, jospa niistä saa jotain kuvaa viikonlopusta. Perjantaina koirapuistossa neiti tykkäs leikkiä, tai ennemminki tanssia kivan koiran kanssa : http://www.youtube.com/watch?v=CRs9VOsKcLg&feature=youtu.be

Lauantaina käytiin siis siellä Balboa parkissa. Ensin puistoalue ennen sisääntuloporttia: http://www.youtube.com/watch?v=-NrFQX3AyRo&feature=youtu.be. Tässä videota, kun ajettiin tuonne museo/puistoalueelle sisään http://www.youtube.com/watch?v=A9ERUe-N1CI&feature=youtu.be . Ja siellä oli tosi kivoja pelastettuja papukaijoja. Niilläki kuuma, tuo yks ois ollu vesisuihkussa vaikka kuitenka pitkään :) Ja toiset kuiskutteli toisilleen siinä laidalla. http://www.youtube.com/watch?v=GZcKXi1E8ew&feature=youtu.be .

Sitte videota kaktuspuistosta, Kaitsun lemppari junarata ja karuselli :) Ja tietenki maaoravia!

 Niin ja nyt meillä on sitte omat nimet egyptiläisin kirjaimin kirjotettuna :) Tässä vielä videota Ocean beachiltä, missä käytiin vielä sunnuntai-iltana juoksuttaan neitiä. Kyllä oli vauhti päällä. Toiset koirat tuolla pääasiassa vaan töllistelee omistajiensa kanssa, meijän neiti juoksee tuhatta ja sataa koiran luota toiselle, välillä tallustelee merivedessä viilenemässä ja sitte ravataan taas hiekkaa pitkin. Oliki reippaan hiekkanen neiti sitte taas :) Oli siellä surffaajiakin jo.

Tämä päivä on alkanu taas normaalista lenkillä neidin kanssa ja sitte kävin ajeleen taas tunnin lenkin pyörällä. Ihan kiva uus lenkki pitkin rauhallista Pomeradoroadia. Näin viimein Lake Hodgesinkin, ei puuttunu ku vesi :) Kuvia odotellessa... Kohta voiski käydä lenkin neitin kans ja ruveta laittaan ruokaa. Siinäpä se tämä päivä taas alkaa olemaan. Leivän vois laittaa taas tänään alulle, niin saa huomenna tehä sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti