Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Taas uusi aurinkoinen päivä tulossa. Aamulla täällä aina mukavan viileetä ja pilvistä, mutta päivisin aurinko rupee paistamaan tyhjältä taivaalta. Näin ainaki nämä muutamat päivät, mitä täällä oon kerenny olemaan.  Tänään pitäis laittaa loput tavarat kasaan, iltasella pitäis muuttaa oikeeseen asuntoon. Toivottavasti saadaan patja sinne tänään. Huonekalut tulee vasta huomenna. Sitte ollaanki nettipimennossa, kunnes nettiliittymä saadaan. En tiiä vielä, että millon. Pitkä päivä, ku ei oo telkkaria, nettiä eikä etes huonekaluja. Vedenkeitin löytyy, joten teetä ja matkalaukkujen purkamista tiedossa. Ja tutustelua uuteen asuinalueeseen tietenki myös. Jospa ne huonekalutki tulee aamupäivästä, niin onpahan ainaki tekemistä niitten kasaamisessa.

Tänään pitää koittaa keksiä listalle, että mitä kaikkea välttämättömyyksiä sitä pitäis vielä ostaa huomiselle. Karua mutta totta, ikeasta hommataan huonekalut ja muut, sillä hyvä nettikauppa, niin pääsee vähemmällä shoppailulla. Kun ei sitä shoppailuaikaa vielä ole.  Pakolliset nytte ja muut sitte ajan kanssa. Jos nyt puurokupit ja jotain ruokailuvälineitä sais, niillä päästäis alkuun.

Eilen otin kivoja kuvia tästä naapurustosta, mutta siirtokaapeli on jo uudessa asunnossa, joten kuvat jää vielä haaveeksi. Hirmusesti täällä on koiria. Aamullaki tuli heti ovesta ulos kävellessä neljä koiraa vastaan. Ja kakkapusseja ja -roskiksia on melkeen joka nurkalla. Koirien taivas ilmeisesti :)

Nii ja pääsinpä eilen testaamaan paikallista jumppaa. Joku vatsajumppa se oli, vähä piti arpoa muista, että että mitä ne oikeen tekee, kun termit oli vähä hukassa. Semmonen yli 50v mies nimeltä Bill huuteli ohjeita. Vielä ei tunnu vatsassa, mutta sen verran tehokas puolituntinen oli, että luulis tuon tuntuvan. Pariharjotteluna toinen tekee vatsarutistuksia, toinen pitää lankkuasennossa toista jaloista kiinni minuutin verran ja sitte sama toisinpäin. Ja muuta mukavaa aikasarjoina ja 25 sarjan toistoina ilman taukoa. Mutta oli se aivan mahtavaa silti! Jumppavarvasta kolottaa, joten ensimmäinen tehtävä kaivella jostain sali, missä pääsee jumppaileen uudella alueellakin. Pikkunen kuntosali sielläkin on, mutta ei samaa luokkaa kun mitä tässä.

Mutta nyt kämpän purkamisen ja siivouksen kimppuun! Palaan taas, kun saan netin taas toimimaan uudessa kodissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti