Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Niin alkaa taas viikonloppu olemaan takana. Perjantain illanistujaiset meni ihan hyvin. Persikkapiirakasta tuli ihan syötävää, kyläpaikassa oli herkullista ruokaa ja hyvää seuraa tarjolla. Lupasin laittaa ruokaa, kunhan saadaan niitä astioita hommattua :) Tänään käytiin parissa paikassa, mutta en mä vaan vieläkään löytäny semmosia kivoja astioita. Saa nähä löytyykökään täältä semmosia... Toivottavasti. Aterimet löydyttiin ihan kivat kuitenki. Äsken tultiin taas koirarannalta. Ocean beach tällä kertaa, pitkästi rantaa, vähemmän koiria. Mutta kyllä neiti taas meni semmosta vauhtia, että kumma jos ei uni maistu illalla. Siellä oli mukavan viileetä ja karvakorva tallusteli siellä merivedessä ihan innossaan. Melko kylmää tuo vesi oli vielä. Ja kyllä siellä kiusattavia koiriaki riitti. Ihmiset naureskelee tuolle, ku juoksee hirmu vauhtia lintujen ja koirien perässä, ihan eri lailla ku nuo muut koirat.

Eilen kävin aamusella taas kickboxcardio tunnilla. Paljo paremmin meni jo ne kaikki hirmuset liikeyhistelmät jakeluun, pysty jo nauttimaanki tuosta tunnista. Ja saamaan enemmän tehoja irti samalla. Aamupuuron jälkeen lähettiin sitte Kaitsun kans käymään Balboa  parkissa. Tosi iso puistoalue, missä on kaikenlaisia museoita, eläintarha, karuselli, koirapuistoja ja kaikkee muuta. Tällä kertaa jätettiin neiti kotiin, päästiin käymään man eli ihmiskunta museossa ja kidutusmuseossa myös. Ne kidutusvärmeet oli kyllä melkosia, huh huh. Ja olipa siellä ihmiskuntamuseossa muumioitaki.

Hienoja erilaisia puistoja siellä oli, yhessä oli paljo kaktuksia. Ei me joka paikkaa vielä keretty kiertääkään, seuraavalla kerralla sitte lisää. Viivinki voi ottaa sitte mukaan, kiva koirapuisto oli tuollaki heti portilla. Kuviakin yritin lisätä, mutta jostain syystä ei onnistu tänään, joten pitää kokeilla uudestaan huomenna.

Lämmintä riitti eilen ja tänään reippaasti yli 20 astetta taas. Siksi eilen jätettiinki neiti kotiin. Eilen käytiin vielä testaamassa paikallista salaattibaaria. 10 dollarilla sai syödä kaikenlaisia salaatteja, monenlaisia keittoja, paria pastaa, foccachioita ja muita leipiä ja erilaisia jälkkäreitä niin paljo ku jakso. Kyllä siellä mahan sai täyteen. Tomaattikeitto ja kermainen äyriäiskeitto oli hyviä, samoin ne salaatit. Ja sitruunamousse ja joku vaniljakiisselin tyyppinen juttu myös. Erilaisia muffinsseja oli kans, mutta ne ei ollu mun mieleen. Mutta hyvä ruokapaikka lähellä, tulee varmaan käytyä useempaanki kertaan.Eilen illalla käytettiin neitiä taas koirapuistossa. Siellä riitti taas kavereita joka lähtöön.

Mutta koitanpas huomenna lisäillä kuvia ja lisää tarinaa viikonlopulta, kun muistan, että mitä kaikkee sitä tehtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti