Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Sunnuntaita Elfin Forestilta

Maanantai alkaa olemaan iltapäivän puolella. Eilen käytiin iltapäivällä pyörälenkin jälkeen nauttimassa Elfin Forestin luonnonpuistosta neidin kanssa. Kolmisen tuntia siellä mentiin.Kivoja polkuja ja alussa vähän varjoista metsikköäkin. Huipulla nähtiin tuo järvi. Vähän videota alastulomatkalta löytyy YouTubesta.
Positiivista täällä on se, että missään ei ole itikoita eikä öttiäisiä inisemässä korvan juuressa vaan saa ihan rauhassa nauttia ulkoilmasta. Mitä nyt niitä punkkeja saa joka päivä repiä neitistä irti, mutta muuten saa olla rauhassa kiusaajilta.






Päivän kävely kruunattiin herkullisella Jogurttipaikan jäätelöllä. Nam.

Tänään päivä alko tunnin pyörälenkillä. Edelleen kenkien saaminen lukkopolkimiin liikkeelle lähtiessä tuottaa tuskaa, varsinki ylämäkeen lähtiessä... Mutta jospa se siitä. Zumbassakin kävin, mutta olikin eri ohjaaja, kuin perjantaina enkä tykänny yhtään. Eli taitaa zumbailut jäädä välistä, jos ei muiden ohjaajien tunnit ole parempia. Ne tosin on vähän huonoihin aikoihin, turhan aikasin aamulla tai sitte iltasella. Täällä siis ekat jumpat alkaa jo viiden jälkeen aamusta, ei ihan tuohon meikäläinenkään herää... Ihme aamuihmisiä nämä amerikkalaiset. Viikonloppusinki puoli yheksän aikaan jumpassa oli sali täynnä. Ei Suomessa tarvi haaveilla moisesta tungoksesta noin aikasin vielä :)

Polvi meinaa kanssa vähän kenkkuilla eilisen kiipeilyn jäliltä. Juoksulenkin jätin aamulla suosiolla välistä ja taitaa huomenna jäädä steppikin haaveeksi... No, pitää keskittyä pyöräilyyn. Aamulla oli tosi viileetä taas vaihteeksi, mutta päivällä taas tarkenee.

Pyykit pesty ja imuroitu. Täällä kaikki kodinkoneet on mummomalleja. Pyykkikoneessakaan ei oo mitään lämpötiloja valittavana vaan kylmä, kylmä/kuuma tai kuuma. Sitte pitää valita kolmesta valinnasta, että paljoko pyykkiä on. Siinäpä se sitte onki. Sama homma on tiskikoneessa, siinäkään ei oo pahemmin erehtymisen varaa. Pyykkikoneki pesee puolessa tunnissa, joten ei tarvi kauheesti ootella puhdasta pyykkiä. Vielä jos laittaa kuivausrumpuun ni tunnissa on puhtaat vaatteet täällä. Kotona pikaohjelmaki kestää 50 minuuttia, oikee melkeen kaks tuntia. No, jospa tuolla vähä puhtaampaa saatais kuitenki, vaikka hopeesti peseeki :)

Tässä muuten vielä videota Rancho Bernardon koirapuistosta perjantailta. Että on neitillä kivaa :)
http://youtu.be/P7ByE1IPivA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti