Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Viikonloppu alkaa!

Zumba takana. Kyllä on askeleet niin hukassa, että ei siitä taho mitään tulla, mutta mukavaa musiikki, joten jospa nuo askeleetki jossain vaiheessa oppii ja pystyy nauttimaan ja menemään täysillä tunnilla.
Lämmintä tänään näytti olevan 76 elikkä n. 25 astetta celsiusta. Pitääki käyä aina autosta kurkkimassa lämpötilaa, ku ei sitä muualta löydy :) Neiti tuntu taas läkähtyvän puolen tunnin lenkkiin. Alko tuntua kyllä jo itestäki, että riittää. Saa nähä miten lämpimäksi tuo vielä menee... No, jospa tuohon tottuu. Ja sisällä on mukavan viileetä, vaikkei oo vielä etes ilmastointi päällä :) Ja yöt on kuitenki viileitä. Seittemän jälkeen rupee jo palelemaan.

Täällä on siinä mielessä hullua, että täällä kastellaan joka paikassa heinikko ja kasvit öisin. Eli niin kuumaa, että kaikki vissiin kuolis, jos ei kasteltais. En etes halua ajatella paljoko vettä täällä siihen kuluu. Joka paikassa ruiskuaa vettä, yleisillä alueilla ja ihmisten omilla pihoilla. Kasteluletkuja näkyy menevän tuolla vuoristossaki, missä ei muutenkaan tunnu kasvavan paljo mitään. Mutta ilmankos täällä kauniita kukkia onki :)

Mutta nyt vähitellen ruuan tekoon ja viikonlopun viettoon. Huomenna taas jonneki puistoon ulkoilemaan ja vois käydä vaikka suomalaisten järjestämällä kirpparilla huomisaamuna. Ja toivottavasti saa sen pyöränrenkaan kuntoon, että pääsee jatkaa noita ajeluita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti