Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 25. huhtikuuta 2013

Aurinkoista torstaita!

Uusi aamu, vanhat kujeet! Aamulla kävin crossailemassa salilla, vähän penkkipunnerruksia, ojentajia ja jalkaprässiä samalla. Kohta vois lähtee käymään pyörälenkin, rupee tuo aurinko vähitellen taas paistamaan. Eilinen ruisleipä onnistu ihan kohtalaisesti. Tuntu vähän raalta, vaikka oli ylimäärästä uunissa, mutta ainahan tuore ruisleipä on vähä semmosta. Tänään sen sitte näkee, onko se kypsää. Hyvää se oli kuitenki! Ihan eri makusta tosin, kun äitin leipoma :) Mutta onhan täällä varmaan jauhotki eri makusia. Makkarasta ei tullu keittoa, vaan kastiketta. Ja kun se oli tuoretta makkaraa, eikä esipaistettua, en oikeen tienny, että miten se ois pitäny laittaa. Eli siitä tuli sitte jauhelihakastikkeen muotosta makkarakastiketta. Mutta kai se ihan chorizolle maistu, mausteista se oli, siis ihan hyvää. Täälä ei visiin ihan suomalaisen tyypistä makkaraa olekaan, noita tuoremakkaroita. Pitää vissiin opetella miten niitä laitetaan. Paketissakaan ei ollu mitään ohjetta. Tänään sitte linssikeittoa. Ei tosin oo sauvasekotinta, jolla sais siitä kunnolla sosetta, mutta jospa siitä tulee syötävää silti.

Muutenpa täällä auringon alla ei olekaan mitään uutta. Eilen koitin taas lukee vähä tuota autokouluopusta. Jos vaikka ens viikolla uskaltautuis viimein teoriakokeeseen. Työlupahakemus on paria paperia vaille valmis lähetettäväksi. Tosin vielä pitäis kaivaa jostain osote, mihin se lähetetään ja postimerkit. Täällä saa postimerkkejä vaan 10-20 kappaleen erissä. Vähä turhan paljo, mutta vähempääkään ei saa. Postimerkkeihinki vissiin pätee, että suurempi on parempaa, niin ku täällä kaikessa. Autot on jättiautoja, vaikka varmasti pienemmilläki pärjäisivät. Meijän Golf tuntuu ihan olemattomalta noitten isojen lava-autojen ja maastureiden seassa.

Täällä siis edelleen samaa tylsää arkea. Ilman kuvia. Voisin tietenki koittaa ottaa ton sirpaleisen puhelimen taskuun pyöräillessä, jos vaikka jotain kuvia saisin napattua piristykseksi. Nii ja huomenna grillailemaan sitte. Jos vaikka koittais leipoo jonku piirakan tuliaisiksi. Mutta nyt sinne pyöräilemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti