Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Viikonloppu takana!

Mihinkä se viikonloppu taas meni. Mutta nyt on Kaitsullaki polkupyörä, mulla pankkitili ja pankkikortti ja sainpa jopa sosiaaliturvatunnuksenki. Nyt alkaa oleen kaikki kaikki ajokorttia lukuunottamatta hanskassa. Pitäis ruveta lukemaan teoriakokeeseen ja harjotella autolla ajamista.

Lauantaina käytiin Lake Powaylla. Kiva pieni tekojärvi. Siellä porukka veneili ja kalasti ja polkuja kiersi järven ympärillä joka suuntaan. Kivannäköstä ja tosi lämmintä. Viivi jakso just ja just kiertää reitin. Tosin lintujen ja maaoravien perässä kyllä jaksettiin vetää.... Noita oravia ja kaneja täällä tulee vastaan joka paikassa. Mutta neiti tykkää silti enemmän linnuista, antaa kyllä lähdön pupuilleki :)

Saatiin shoppailtua melkeen kaikki puuttuvat kodintavaratki. Ja neiti kävi ensimmäistä kertaa täällä eläinlääkärillä! Piti ottaa tehostus leptospiirarokotukseen, mikä otettiin Suomessa lähtiessä. Sitte saatiin kennelyskä rokotus. Ja saatiin varmistus, että meidän neidin kuukausittainen sydänmatolääke tehoaa myös punkkeihin. Niitä täällä riittää... Yks oli jo kiinni Viivissä ja useempia on löydetty sen turkista ja lattialta mönkimästä. Tympeitä otuksia. Tosi kiva eläinlääkäri oli. Rokotukset antoivat takahuoneessa ilman, että saatiin ite olla paikalla. Se oli aika karmivaa, ku kuuli ku toinen haukkuu siellä raukka... Mutta muuten tosi kiva eläinlääkäriasema, ystävällinen ja mukava henkilökunta. Viiville oli tullu synttärikorttiki sähköpostina eläinlääkäriasemalta, kohtahan neidillä tulee eka vuosi täyteen!

Sunnuntaina kävin sitte taas Bodycombatissa.Viimeinki pääsin tehosteleen tuttua ohjelmaa täälläkin. Eli nyt vasta ohjelma nro 55. Mutta siihen se ilo loppukin. Tänään salin vaihto. Taidan käydä kokeileen Kickbox cardio tuntia. Siellä tosin hakataan ilmeisesti säkkiä, mutta jospa seki on kivaa.

Salin jälkeen piti kiirehtiä pyöräkaupaan fittingiin. Eli Seija polki telineessä ja kaveri tutki, että jalan asento on oikeen eli penkki ja sarvet oikeella korkeudella. Sitte ku saan lukkopolkimet, katotaan vielä tarkemmin niiden ja jalkojen asento. Mutta tämmöseen en oo Suomessa törmänny. Selitti tosi tarkkaan, miksi polvikulma ala- ja etuasennossa on tärkee. Jospa nyt pysyis jalat kunnossa! Tänään aioin käydä pyöräileen, mutta täällä sataa ekaa kertaa kahteen viikkoon (silleen kunnolla), joten jää välistä. Kaitsuki sai viimein pyöränsä ja otettiin samalla pyöräilyhanskoja, takalamput ja mulle nopeus-ja matkamittari. Nii ja ostinhan mä pyöräilypaidanki aletangosta. Kohta alkaa oleen varusteet pyöräilyä varten kunnossa :) Just yhessä lehessä oli triatlonimainoksia. Semmoseen tekis taas mieli, mutta meressä uiminen ei houkuttele yhtään. Kun en oo koskaan uinu siellä ja tarvis varmaan jonku märkäpuvun sitä varten. Mutta pistetään harkintaan, jossain oli vaan 200m uintia, siitä mäki varmaan selviäisin :) Tarvii tosin tuota juoksuaki varmaan vähä vielä reenata eka, nää mäet on täällä semmosia tappajia, etten mä jaksa etes tota meidän omaa mäkee juosta ylös...

Eilen käytiin vielä ajeleen rannikolla ja Viivin kans kävelemässä poluilla. Paikkaa en nyt taas muista... Sitte maisteltiin paikallisen meksikolaisen grillin antimia. Juusto echillada ja nautataco, hyvää oli! Tänään perussuomalaisia lihapullia vastineeksi :)

Aamulla käytiin märässä kelissä kiertään nyt ihan kokonaan tuota 4S trail läpi. Kyllä neitillä riitti virtaa, oli melkeen koko ajan irrallaan ja juoksi lintujen ja pupujen ja oravien perässä pää viidentenä jalkana. Tänään ei sitte ookaan jaksannu känkkäränkkäilla, niin ku melkeen joka aamu viime viikolla.  Mutta olihan meillä rapanen koira... Ja ku ei tuonne kylpyammeeseen sitä viiti vielä, eikä suihkua saa irti, niin jää suihkuttelut vähihiin. Jospa tuo pyyhekuivaus riittää. Arvelnki, ettei puolen tunnin aamulenkki meijän vauhtihirmulle riitä. Ruvetaan käymään kunnon lenkkejä taas, ku Kaitsuki rupee kulkeen pyörällä töihin. Mutta eiköhän siinä ollu taas turhaa tarinaa. Jos vaikka koittaa lueskella tuota autokoulun materiaalia... Ja kuvia lauantaina järvireissulta tulee,kunhan saadaan kuvat puhelimesta koneelle.

Ja kuntoilusta kun puhutaan, pitäis muuten tehä itelle liikuntasuunnitelmaa, niin pysyy vähän kartalla noitten liikuntojen kanssa taas, kun kerranki voi ite päättää, mitä tekee millonki :) Ja olinpa saanu kehuja jumppareilta, eivät ole ilmeisesti tykänneet tuuraajasta. Kiva mulle, vähän ikävämpi juttu jumppareille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti