Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Synttärihulinaa!

Neitin 1v synttärit tuli sitten juhlittua. Lauantai aamu alko taas kickboxcardio tunnilla. Oli tosi mukavaa muuten, mutta taas kerran niin hankalia lyönti- ja potkusarjoja, ettei mitään toivookaan pysyä perässä. Mutta jospa mä ne opin, jos joka lauantai käyn kokeileen :) Aamupuuron jälkeen käytiin Suomiseuran kirpparilla. Saatiin kyläkutsuja meille ja neitilleki löyty pari paikkaa, missä voitais käydä kyläilemässä toisten koirien luona. Niin se tämä piiri täällä laajenee vähitellen! Ja ostin mä yhden suomalaisen kirjanki sieltä. Saa lukee välillä suomalaista, viimeset 100 sivua on jälellä elämäni ensimmäisestä englanninkielisestä romaanista :) Ihan hyvin tuonki lukeminen on sujunu, en etes kaipaa suomalaista lukemista...

Sitte käytiin vähä hengähtään kotosalla ja lähettiin koirarannalle. Että oli neitillä taas kivaa! Siellä jopa satojen koirien joukossa mentiin taas hirmu vauhtia. Tällä kertaa uskaltaudittiin jo kastautumaan vedessäki. Ei ihan uimiseksi voin vielä sanoa, mutta koko koira kastu jo kuitenki :) Kaitsukin uskaltautu uimaan.




Tuon reissun jälkeen oliki jo väsy neiti ni päästiin Kaitsun kanssa käymään Olive Garden nimisessä ravintolassa. Tosi herkullinen ruoka oli, minä otin ceasar salaattia ja Kaitsu jotain erilaisia makkaroita tomaattikastikkeessa pastan kanssa. Tosi nopee palvelu, eikä ruokaakaan tarvinu oottaa ku viitisen minuuttia. Sitruunamoussea ja suklaa-toffeemoussea jälkkäriksi. Nam! Sporttikaupasta koitin käydä kattoon sandaaleja neitin syömien tilalle, mutta ei siellä ollu oikeen kivoja. Neiti sai synttärin kunniaksi iltasella vielä mutustella herkullista amerikkalaista puruluuta. Paremmin kelpaa ku suomiversiot...

Niin ja perjantaina sain viimein ne lukkopolkimet ja kengät pyörään. Niitä kävin iltasella vähä kokeilemassa. Irrottaminen on se helpoin osa, kengän saaminen takas paikallee ku pitää lähtee liikkeelle tuntuu olevan se hankalampi paikka. Pitäs kohta lähtee tekeen oikee pyörälenkki ni näkee miten tuo tuolla liikenteessä sujuu. Ja perjantaina käytiin muuten taas koirapuistossa. Siitä videomateriaalia tulossa myöhemmin :)

Tänä aamuna (siis sunnuntai täällä) käytiin tuossa Black mountain vuorella kipuamassa vähä aikaa. Tosi lämmintä täällä oli kun oli sen verran myöhästä jo. Nukuttiin ennätyspitkään, mikä ei Viivin aikana oo onnistunu vielä koskaan, vasta puoli kymmeneltä herättiin. Eikä neiti vielä sillonkaan tullu herättään. Koiraranta vei vissiin virran tehokkaasti :) Aamupuuro masussa, kohta vois lähtee vähä pyöräilemään. Iltapäivällä ois tarkotus käydä taas porukalla jostain puistossa tai patikkareitillä. Jos iltapäivällä vähä tämä lämpö hellittäis, ni Viiviki jaksais paremmin. Siis aurinkoista sunnuntaita täältä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti