Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 19. toukokuuta 2011

Huh huh. Hirmunen härdellipäivä takana. Aamu alko heti väärin, ku heräsin kuuden jälkeen ja ehdin vielä nukahtaa hetkeksi ennen kun kello soi. Sen jäliltä oonki sitte ollu nukuksissa koko päivän ja tuntuu, ettei käsitä mistään mitään. Saas nähä mitä tästäki vielä tulee. Onneks työpäivä alkaa olemaan putkessa ja huominen vapaata. YES!

Pohdinnassa on, että meenkö Bodyjamiin ja Pumppiin vai oisko parempi mennä suoraan kotiin harjotteleen keppijumppa kuntoon... Jalat edelleen jumissa, mutta voihan se olla, että nuo jumpat auttais tuossakin. Vielä on hetki aikaa miettiä tuota. Venyttelyn vetäminen jäi siis tältä päivää välistä, joten siksi tuo jumppamahdollisuus putkahti vähän puskista. Onneks on jumppakamppeet mukana kuitenki.

Kävinpä muuten taas lääkärillä valittamassa polveani ja nyt ois sitte röntgenlähete taskussa. Vähä jännittää, näkyykö kuvissa mitään. Toisaalta hyvä jos näkyy, niin löytyy syy kivuille, mutta toisaalta se voi olla jotain korjaamattomissa olevaa... Lääkekuuri ilmeisesti autto tossa aikasemmin keväällä, mutta täysin kivuton tuo polvi ei ole edelleenkään. Aiemminhan siis tuo polvi on kenkkuillut välillä enemmän ja välillä vähemmän marraskuusta asti. Monta kuukautta meni, etten voinut juosta ollenkaan ja combatissa tietyt liikkeet piti jättää tekemättä. Välillä meni ihan pelkäksi pyöräilyksi.  Nyt tuolla on taas voinut liikkua oikeastaan täysillä, mutta välillä polvi vetää herneen nenään ja tulee kipeaksi. Parempi siis tutkia missä vika ennen kuin enemmän suunnittelee jumppien vetoa. Ilkeitä nuo polvivaivat. Ja niin yleisiä nekin...

Fitin Personal trainer- blogissa oli muuten jälleen fiksua asiaa laihduttamisesta. Käykäähän lueskelemassa jos kerkeette. Pitää iteki lueskella tarkemmin myöhemmin, nyt vaan vilkaisin pikaisesti läpi. Mutta nyt jumppia ja viikonloppua kohti! Sateisissa merkeissä, mutta mukavahan se on että välillä sataakin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti