Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 14. toukokuuta 2011

Hyötyliikuntapäivää!

Niin alkaa oleen taas yks päivä pulkassa. Aamulenkkiä, lihaskuntojumppaa asiakkaan kanssa, aamupuuroa ja pieni talo preerialla. Siinä avaimet päivään:) Mutta nytpä on kasvimaa käännetty ja siemenet kylvetty. Saas nähä saanko tänä vuonna mitään naposteltavaa omasta maasta. Nyt on sitte mietiskelty keppijumppaa perjantaille. Mielenkiintosia liikkeitä tulossa, sen voin luvata. Mukava mietiskellä aina kaikkea erilaista. Aamun lihaskuntojumppa Davenportin tapaan oli mielenkiintoinen tuttavuus, jota käytän varmasti tulevaisuudessa itsekin asiakkaillani. Työkaverin kuntosaliohjelman jää vielä muhimaan, jos vaikka ensi viikolla ehtisi sen kimppuun.

Nyt voiki sitten ruveta rentoutumaan ja lähtee nauttimaan illasta kavereitten kanssa, hyvän ruuan ja seuran parissa luulisin. Huominen meneeki sitte kummipojan synttäreitä juhlistaessa, aamulenkkiä tietenkään unohtamatta! Siis uutta aurinkoista päivää odotellessa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti