Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Väsymystä ilmassa

Huh huh. Kiireinen päivä alkaa olla takana ja energia lopussa. Keppijumppaa yritin jumpailla, mutta jalat ei vaan jaksa ni sitten ei. Ja pää huutaa jumppaan vaan kun ei kiireiden takia kerkeä vasta kun sunnuntaina.  Ja salillekaan ei pääse vasta ku perjantaina. Saas nähdä hyppiikö tämä tyttö seinille ennen sitä. Tai no, hyppis varmaan jos jaksais hyppiä:)

Kumma miten sitä jää koukkuun liikkumiseen. Ei riitä, että pyöräileen 30 kilsaa päivässä. Kroppa huutaa kunnon rääkkiä combatin, stepi, attackin tai etes pumpin muodossa. Vaikka pumppi ei nyt oikeen rääkistä käy, mutta saa siinä kropan väsyksiin kuitenki. Pyöräily on kai liian lepposaa mun räjähtävälle luonteelleni:) Ja samasta syystä varmaan kävely jää ihan olemattomiin, vaikka tiiän varsin hyvin, että sitä matalasykkeistä liikuntaaki tulis harrastaa... Mutta siitä täytyy olla tyytyväinen, että nykyään tämä neiti venyttelee kuitenki useemman kerran viikossa. Johan sitä kerkes 30 vuotta mennäki ilman venyttelyä... Ja sen kyllä huomaa. Mutta onpa tuo kroppa jo ruvennu vähä paremmin venymään, kädetki osuu jo maahan eteenpäin kumartuessa:) Ei siis ihan turhaa tuokaan touhu:) Mutta nyt vois vaikka kattoa telkkarista jotain. Vaikka pallojumpan suunnittelukin vähä houkuttelis... No jos vaikka molempia sopivassa suhteessa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti