Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 20. toukokuuta 2011

Keppijumppaa ja paprikoita

Nyt on kyllä takki ja pää ihan tyhjät, mutta jos jotain tekstiä koittais saada tälleki päivälle. Aamu alko taas kuntosalilla. Sade meinas vähä harmittaa mennessä, mutta tullessa sai sitten aurinko kuivattaa kamppeet. Ja ihan ok sali oli muuten. Huomas, että kroppa alkaa olla jo väsy.

Sitten hirmu kiireellä valmistelemaan ruokia. Tarkotuksena oli ruokkia 6 henkeä iltasella ja kun välillä oli se keppijumppa vedettävänä, piti alottaa valmistelut hyvissä ajoin. Sainkin salaatin, jälkiruuan ja piirakat hyvälle mallille ennen keppijumppaa.Ja paprikoiden täytteet suunniteltua ja osittain tehtyä.
 Keppijumpan vetäminen olikin mielenkiintonen kokemus. Ikähaitari 28-75v ja "innokkaimmat" kyseli jo ennen alotusta, että kauanko pitää jumpata:) No, ihan hyvin porukka kuitenki jumppas ja mukavia vanhuksia oli porukassa mukana, lisää tämmösiä treenejä! Keli oli mitä mahtavin, mikäs siinä aurinkoisella heinikolla oli keppiä heilutella:) Ja sitte kiireellä kotiin tekemään ruuat loppuun. Ja hyvin kerkesin ja kaikesta tuli vielä syötävääkin. Siis loppu hyvin kaikki hyvin. Jälleen kerran selvitty kiiruspäivästä.

Viimein pääsee rauhottumaan ilman stressiä ja isompia menoja tai ohjelmien harjotuksia. Tosin yks harjotus luistelijatytölle tuli vielä sunnuntai-aamulle, mutta eiköhän se mene ilman sen kummempaa ressiä. Nyt leffaa ja nukkumaan. Huomenna aamulenkkiä, aamupuuroa ja pieni talo preerialla ilman mitään kiirettä pitkästä aikaa. Sitte oiski taas yksien synttärijuhlien aika. Mistä näitä juhlijoita oikee ilmestyy tässä kuussa joku mutkasta... No, hyvähän se on, että muutki vanhenee ku minä:) Aurinkoista viikonloppua odotellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti