Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 10. toukokuuta 2011

Tehoaamu!

Uusi päivä, uudet kujeet. Kirjaimellisesti. Luonnon lakien mukaan pyöränkumi hajoaa juuri puolessa välissä matkaa. Aamulla töihin tullessani kerkesin pyöräillä 7 kilometriä, kunnes huomasin renkaan tyhjenevän kovaa vauhtia. Ei muuta ku pikainen tuumaus yrittääkö töihin vai takaisin kotiin. Iltapäivän kiireiden takia suunta takaisin kotiin. Ja kävelyksihän se meni. Mietin matkalla bussiin hyppäämistä ja olipa matkan varrella yksi taksikin tyrkyllä, mutta itsepäisenä ihmisenä matka jatkui kävellen. Ei ollut mihinkään kiire ja kiva ilma niin mikäs siinä kävellessä. Kävellessa pohdin vielä, aloitanko matkan kotoa takaisin toisella pyörällä vai moottoriversiolla. Asetin aikarajan kotiintulo ajalle eli jos olen kotona ennen kahdeksaa, lähden uudelleen pyörällä ja jos taas menee pitempään, on kulkeneuvona motskari. Ja pyöräilyksi meni. Kulkeneuvoksi pääsi vanho uskollinen ja aina luotettava sotaratsuni.
Hieno vai mitä:) Tiistai-aamun kunniaksi siis reipas kaks tuntia kuntoilua. Hyvä tapa aloittaa päivä jos multa kysytyään:)

2 kommenttia: