Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 27. toukokuuta 2011

Perjantaissa mennään!

Ja edelleen aurinkoisessa perjantaissa:) Ei tullu vapaapäivää, mutta ehkä tää töissä olo mummon asunnon siivoamisen voittaa kuitenki:) Ja jos vaikka tänään kerkeis saleilemaan iltapäivällä. Aamulla ei jaksanu mennä ja hyvä niin, kun heti aamusta olikin vastassa palaveri.

Mutta olipas taas eilen mukava tavata uusia asiakkaita. Pääsen taas lempipuuhaani, eli ruokapäiväkirjojen ihmeelliseen maailmaan:) Minä oon varmaan jotenkin epänormaali, kun musta on mukava laskea ihmisten syömisiä ja miettiä, että miten niitä voi vähällä vaivalla muuttaa niin, että paino tippuisi. Vähän erilaista aivotyötä tämän normityön ohella. Ja paljon mukavampaa:) Myöskin uusia saliohjelmia pitäis miettiä näille uusille ihmisille. Kivaa sekin:) Ja kävinpäs ensimmäistä kertaa Raatin uimahallissa. En tosin uimassa, mutta kahviossa istumassa ja kiertämässä kuntosalin läpi. Ihan hieno paikka, jospa sitä ens syksynä taas sais otettua uimisen viikko-ohjelmaan.

Äiti toi eilen mukanaan parin vuoden Kuntoplus lehdet. Jännä lukea ja verrata mikä oli in vuonna 2005, onko jutut ja asiat muuttuneet vuosien varrella. Samoja vatsalihastreenejä ja superkasviksia kuin nykyäänkin. Mutta sen aikaisia uusia lajeja ja muita tutkimuksia on mielenkiintoista seurata. Tarinaa varmaan seuraa, kunhan pääsen siihen lehtipinoon uppoutumaan oikein kunnolla:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti