Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 9. toukokuuta 2011

Vähän tarinaa minusta

Jospa aloitettaisi elämä vaikka siitä, että kerron vähän minä hyypiö minä oikein olen. Nuorena aktiivisesti liikkunut, opiskeluaikojen pullamössöydestä takaisin liikuntaan ponnistanut insinööri. Liikkuminen on nyt enemmän elämäntapa, pää huutaa vastalauseita jos joutuu autoilemaan töihin (15km suuntaansa). Pää ja kroppa huutaa juoksemaan, pumppiin, bodycombattiin, hiihtämään tai ihan mitä vaan missä hengästyy ja tulee lämmin. Ja kun ajatukset liikkumisen takana rupesivat kiinnostamaan enemmänkin tämän ikuisen istumisen vastapainona, päätin kouluttautua Personal Traineriksi. Ja sillä tiellä ollaan, saas nähdä mihin tie vie, näillä näkymin kuitenkin kauas insinööriydestä, kohteena jotain liikkumiseen liittyvää. Toisaalta syöminen on lähellä sydäntäni. Hehe,kenelläpä ei olisi, syöminen on mukavaa! :) Mutta siis, ravintoon liittyvät asiat ovat kiinnostavia muutenkin ja erilaisista ruokavalioista on tullut lueskeltua (siis joo, painoakin on tullut pudotettua parikymmentä kiloa opiskeluaikojen jälkeen). Elikkä tuttua juttuja nuokin.

Aina vaan tuntuu että nälkä kasvaa syödessä, tiedonjano on valtava. Kirjapinot kotona kasvaa kun vaan kerkeis lukemaan. Varmaankin pohdintaan lukemisista ja hyviä kirjavinkkejä tulossa kunhan pääsen vauhtiin. Mutta vauhdista puheenollen, pyöräily kotiin kutsuu, tarina jatkukoon myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti