Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 17. toukokuuta 2011

Tiistai toivoa täynnä!

Sitä eletään tiistaita jo. Kiire saa ajan kulumaan mukavan nopeasti. Eilenkin kiireisen työpäivän jälkeen ensin ruuanlaitto. Päivän ruokavinkkinä kerrottakoon, että parsa- ja kukkakaalista saa helposti hyvää, kun keittää niitä ensin vähän, ottaa ihan vähän keitinlientä ja sekoittaa sinne yrittituorejuustoa, kaataa kaalit vuokaan ja tuorejuustomössö päälle ja ei ku uuniin. Yksinkertasta ja hyvää. Ennen tein kaiken maailman valkeita kastikkeita, mutta kyllä tuo on noin parempaa. Ja kaverina oli lohta. Nam:) Syönnin jälkeen olikin vuorossa mahdollisen uuden asiakkaan kanssa juttelua, keppijumpan harjottelua ja kuntosaliohjelman tekoa. Kiva ilta oli siis:) Tänään myös toinen kiva päivä. Edelleen kiirettä töissä, kotimatkalla venytysharjotus luistelijalle, syönti ja syntymäpäiville. Näin se viikko hujahtaa äkkiä taas viikonloppuun! Sitä ootellessa:)

Sitte vinkki Helsinkiläisille, menkäähän FIT:n koko perheen Fiilispäivään. Harmi kun on niin kaukana eikä itse pääse osallistumaan... Ei täällä pohjosessa oo mitään tommosta koskaan:( Pitää varmaan keksiä ite jotain kun ei tunnu olevan tuommosia tapahtumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti