Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Jumppaohjaus fiiliksellä:)

Aurinko paistaa ulkona ja muutenkin aurinkoiset tunnelmat:) Eilinen gymstick-tunti meni hyvin! Ei täydellisesti, mutta sain kuitenkin kehuja miten hienosti vedin tunnin ensikertalaiseksi. Kiitokset tsempeistä, kivaa oli, jopa kivempaa kuin mitä odotin! Ei voin kuin ihmetellä miten tämmöinen ujo ihminen ei mene lukkoon moisen ihmismassan edessä. En unohtanut mitään enkä takerrellut sanoissani. Voiko parempaa aloitusta toivoakaan:) Ja tästä on hyvä jatkaa, näillä näkymin gymstickkiä pyöritellään yleisön edessä tulevaisuudessakin, varokaa vaan!

Sä vähän kummastuttaa, että milloin ujosta naisihmisestä, joka ei uskalla sanoa ihmisille huomenta, eikä avata suutaan palaverissa on tullut rohkea, ihmisten edessä suht sulavasti jumppaava ja jopa samalla puhuva nainen. Mihin se ujous tuossa tilanteessa katosi? Eipä sillä, parempi näin:) Ehkä olen viimein löytämässä itseni ja myös sen mitä haluan tehdä ja mistä tykkään. Vielä vuosi sitten pohdin valintaa Trainer4You:n Personal Trainer koulutuksen ja Virpiniemen liikuntaopiston liikunnanohjaajakouluksen välillä. Päädyin PT koulutukseen siksi, että en osannu kuvitella itseäni jumppaohjaajana. Mutta nyt tarvitsee varmaan sitäkin kuvitelmaa hieman muuttaa:) Edelleenkin personal trainerin työ ja ravinto-ohjaus on listallani ykkösenä ja tunnen ne täysin omikseni, mutta koska asiakkaiden määrä ei vielä päätä huimaa, on mukava tehdä jotain muuta lisäksi. Jumppaohjaajan ura siis alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti