Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 13. toukokuuta 2011

Viikonloppu!

Eilinen kirjotus joutui bittiavaruuteen ja aamulla ei päässy käsiksi koko blogiin. Eli mitähän tässä on kerenny tapahtumaan... Torstai oli kiirettäkin kiireempi päivä töissä. Illan venyttelyharjotus sujui hyvin ja se poiki huomisaamulle Davenportin jumpan vetämisen samaiselle luistelijatytölle. Saas nähdä miten oma kunto riittää, kun luvassa on 160 haaraperushyppyä ja 60 oikeeta vatsalihasliikettä kaikkien muitten 15 liikkeen lisäksi, jokaista 20 kertaa ja kaikki läpi kaks kertaa. Ei tarvi varmaan aamulenkille lähtee ennen tuota treeniä:) Mutta mukavan rankalta kuulostaa!

Kesän ensimmäinen motskarireissukin tuli tehtyä, kun ajelin tapaamaan asiakkaita. Mikäpä siinä ajellessa kun on aikaa ja aurinko paistaa täydeltä taivaalta. Ja päivä alkoi parhaalla mahdollisella tavalla eli pitkällä salitreenillä:) Ja nyt on päivän hyvä työ tehty, eli viherkasvit (kaikki 20...) saivat viimein uudet mullat ja ruukut. Nyt voi rauhassa aloittaa viikonlopun vieton leffan parissa! Huomiselle ei oliskaan enää kun kasvimaan kääntäminen ja rehujen kylväminen. Kasvimaan kääntäminen lapiolla on mun mielestä parhainta hyötyliikunta mitä maa päällään kantaa, heti haravoinnin jälkeen. Kalorit palaa ja kunto kohenee ihan huomaamatta:) Ruohonleikkuu kuuluis varmaan samaan kategoriaan, mutta ajettavalla ruohonleikkurilla tuosta ei oikein voi nauttia...

Mutta nyt pitää ruveta perehtymään leffaan ennen kuin tipahtaa kärryltä. Huomista jumppaa ja aurinkoista päivää odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti